http://images.blogskins.com/skin_images/778/11/screenshots/77811_m1211486031.jpg                                               aku suka pelangi

sukasuki


Thursday, January 8, 2009



yes!!! confident...from now on, i want to be confident..aku nak confident dlm sume mende....dlm exam,aku nk confident yg aku bole wat ape2 paper pown...hahahah...but,it's difficult to have confiden in myself..heeee...tp,xpe,,aku akan berusaha...cehhh,,poyo je..hahah..aku ingat lagi,time bombe..waktu tu,nk kat palapes,nk lawan angkat hose,time tu,aku rase takut glew...n aku x confident yg aku bole angkt hose tu..yelah,mende tu dhla berat glew nk mampus,aku takut nnti kalo2 aku x bole angkat ke,hose tu jatuh ke,atau aku yg jatuh...adess...glew malu owh..hahah...ingt lg,before aku nk lawan tu,aku peluk jannah...hahahah..jannah,i miss you!!!!at last,aku berjaye jgak angt mende tu,...hahahah.....e2 pown,dorang jerit2 name aku...cakap aku bole...hahahah...so,aku harap sgt aku akan jadi lebih yakin skrang,dan mase akan datang.... :)

ya ALLAH,

berikanlah siti hasyimah bt suhaimi ini keyakinan yg benar2 mantap...

amin....


posted by sheema at 9:57 PM

tentang die

kegilaan terhadap pelangi.idop pelangi la weyh.hahahah.bende yg paling aku nak skrang,gitar.hahahah. x taw nape.tp, aku mmg nak sgt. nak gile!!

ARCHIVE

  • December 2008
  • January 2009
  • February 2009
  • March 2009
  • April 2009
  • May 2009
  • June 2009
  • July 2009
  • August 2009
  • September 2009
  • sayang mereka

    eykashishi
    najwa

    cakap banyak

    CREDITS

    layoutCarine
    herBLOG
    herBLOGSKINS