http://images.blogskins.com/skin_images/778/11/screenshots/77811_m1211486031.jpg                                               aku suka pelangi


Wednesday, June 24, 2009

AMiza suriani BT ramLi
NurhaYati bt aBduL razaK
SAyANG Korang ketat2!!!
thanks korang!!!

posted by sheema at 1:44 AM

ntahla.


Friday, June 19, 2009

suka kat kaw.tp, nape ko pelek ha?
x paham la ngn kaw.
kadang2 baek,kadang2 x.
ntah..
lupekan saje...

posted by sheema at 4:21 AM

tengok la kaw.


aku nak beat kaw la weyh alif quzairie!
ha..x taula eja name ko btol ke x.
heheh..tgkla kaw.nak kalah en kaw.hahaha..

posted by sheema at 4:16 AM

tempat baru,kawan baru,sume baru.


ok. aku ade rase takut sket kat matrik ni.haaa..goyang sket.tp,aku nak buat btol2 kat sini.ok. tuka topik. dpt kwn baru weyh. best glew. hahaah... mule2 rase takut r gak en.yela. dhla kat penang. jauh owh dr kl.tp,naseb baek dpt kwn praktikum yg best. serius best owh.hahah..lg2 ngn miza ngn yati. dorg bnyk tolong aku.~terharu2~slaloo ajar aku.hihihi.. mieza ckp kat aku, yg aku kene ckp "aku gembira"hahah..nape?sb dye kate aku mcm tension ngn sedeyh.hahah.klaka la. aku en mmg camni.pas2 en, kat sini, mcm2 bahase aku tau.hahah.klaka glew.bnyk yg aku x phm.bile x phm,diam jela en.hihi..ok.ade sorg kwn praktikum aku.fazrin.ngek2!! sengal punye bdak. slalo buli aku.tp, en aku suke owh tgk dye.hahaha..sb,gaye die mcm klaka. tgk dye je aku nk tergelak even mende tu x lawak lgsg.hahah..dhla ckp aku x pkai stokin.act,mmg x pkai pown.aiseh,camne ko bule nmpk plak en.hahah.kantoi aku.malu owh.papepown,kwn ngn ko mmg best!tp,sengal sket r.hahah.
ape yg penting, dpt kawan baru, kawan lame aku x lupe la weyh.hahaha..

posted by sheema at 3:57 AM

oh fakhri!


ngEe..aritu aku br je ckp kat dorang yg aku rindu glew kat ko.hahah.then, mlm 2 ko miscall aku..haaa..act,aku x tau tu no ko.yela.phone rosak ngek.haha..then aku call.hahahha. ko rupenye.weyh, rindu kat kaw owh.ngee.. excited glew ckp ngn kaw.sampai ko pown pelek en.hahah..pas2,aku ckp ko diam je.bile aku tnye nape diam,ko ckp aku cakp laju sgt.hahahah.besela weyh,kat sini sume kene buat ngn pantas.hehehhe..weyh,pasal mende yg aku cite kat ko tu,rahsia tau.hahaha.. rindu ngn kaw ngek. rindu nk sembang2 ngn kaw.nk gelak2,nk blaja sesame.rindu sume tu.ko mmg best. you're the best dude.heeee..sayang kat kaw glew2!! to fakhri,
you're my super duper best boyfriend in the world!!!

posted by sheema at 3:43 AM

tentang die

kegilaan terhadap pelangi.idop pelangi la weyh.hahahah.bende yg paling aku nak skrang,gitar.hahahah. x taw nape.tp, aku mmg nak sgt. nak gile!!

ARCHIVE

  • December 2008
  • January 2009
  • February 2009
  • March 2009
  • April 2009
  • May 2009
  • June 2009
  • July 2009
  • August 2009
  • September 2009
  • sayang mereka

    eykashishi
    najwa

    cakap banyak

    CREDITS

    layoutCarine
    herBLOG
    herBLOGSKINS