http://images.blogskins.com/skin_images/778/11/screenshots/77811_m1211486031.jpg                                               aku suka pelangi

kerja oh kerja


Saturday, January 31, 2009

suda lame x update blog...act,aku keje..hahahah...keje ngn a'a n ike plak tu...giler sonok...tp,penat la...nk lyn customer lg,which is so picky!!!huh! geram glew...sabar2!!!! hahaha....tp,smalam best glew...guess what???aniq datang!!!!!die dh botak ckit!!!hahahah...dtg ngn gf die plak tu...ceh!!!!siot je aniq ni....ari tu,kiteorg de text,n bgthu die, yg aku,ike ngn a'a keje kat sane....pas2,die kate saje je dtg nk kaco kiteorg...adess....siapla ko nnti....dh la bawak awek....hahaha...awek die kwn aku..dak tikl jugak...hahaha..sape tahu awek die sape???ngEe...

posted by sheema at 7:24 AM

oh kahwin!!!


Thursday, January 22, 2009

when i MARRIAGE...

tok kadi:shahizat amir
saksi:fakhri,ghazali,azmeer
pengapit:epie
wedding planner:najwa n aisya
photographer:mira edora
fashion designer:lyla,duya
mak andam:a'a n ike
gift:anis madihah
bunga telur:zulaikha,ned,as
pelamin:alyaa,hada,iliaini
catering:zaf n bula
deejay merapu:qila
kompang:5 awam satu..
penyambut tetamu:penny,filza
tetamu:warga tikl
pengantin lelaki:???????hahahahahahah


this is a ngok ngek story that i wrote just for fun...heeeee...nonsense...
indeed, i miss them sOo much!!!


posted by sheema at 7:59 PM

sukasuki


Thursday, January 8, 2009



yes!!! confident...from now on, i want to be confident..aku nak confident dlm sume mende....dlm exam,aku nk confident yg aku bole wat ape2 paper pown...hahahah...but,it's difficult to have confiden in myself..heeee...tp,xpe,,aku akan berusaha...cehhh,,poyo je..hahah..aku ingat lagi,time bombe..waktu tu,nk kat palapes,nk lawan angkat hose,time tu,aku rase takut glew...n aku x confident yg aku bole angkt hose tu..yelah,mende tu dhla berat glew nk mampus,aku takut nnti kalo2 aku x bole angkat ke,hose tu jatuh ke,atau aku yg jatuh...adess...glew malu owh..hahah...ingt lg,before aku nk lawan tu,aku peluk jannah...hahahah..jannah,i miss you!!!!at last,aku berjaye jgak angt mende tu,...hahahah.....e2 pown,dorang jerit2 name aku...cakap aku bole...hahahah...so,aku harap sgt aku akan jadi lebih yakin skrang,dan mase akan datang.... :)

ya ALLAH,

berikanlah siti hasyimah bt suhaimi ini keyakinan yg benar2 mantap...

amin....


posted by sheema at 9:57 PM

kegemukan


Sunday, January 4, 2009

aku budak GEMOK!!!

ngeEe...dudok rumah menjadikan aku gemok!!!hahahaah...aisyeh, malu owh..hahah...

posted by sheema at 9:39 PM

sheema,ike,a'a


Friday, January 2, 2009

congratulasion ike norhafiliya bt abdullah khafit!!!
she's got a job!!!heeee...ari ni aku,n a'a teman ike g interview kat glenages hospital kat ampang...heee..sonok glew..mase mule2 nk msk tu,ike ckp kat kiteorg die takut.sb nnti nk kene speaking...huhuhu...pas2, a'a start bg ceramah kat ike...hahahah..kiteorg ckp kat ike,'ko boleh,jgn risau,mesti bolenye'hehehe...after that,org tu pggl ike msk.lamela gak ike kat dlm.kiteorg kat luar asyik ckp ike mesti dptnye.bende tu jela yg kiteorg ckp.hahah..then,ike kuar.pas2,die ckp die dpt.apalagi,kiteorg gelak la..of course happy.die kate mase die kat dlm,doktor tu baek glew.peramah.gaji die,900..glew bnyk owh..heee..kalo x silap aku,die mule keje minggu dpn...ngEE...
so,ike:selamat bekerja sayang!!!!

posted by sheema at 6:36 AM

nurse


Thursday, January 1, 2009

1 january 2009


ngeE...ari ni,antar akk aku g tempat die blaja..kolej kejururawatan.kat ipoh...pkol 3.45 pg ktorg gerak dr rumah..serius ngntk owh time tuh.smpai sane dlm kol 6.50 am..b4 this my sis study at machang,kelantan..gile jauh.hahaha..course pengurusan maklumat..but now,she's study at ipoh..jadi nurse plak tu..mule2 tu,aku cam x setuju..hahah jahat en...tp,bile pkir2 blk,study kat sane lg bagus.tiap2 bln dpt elaun..6oo lbh plak...gile bnyk...hehehe..n nnti trus dpt keje..so,mase dpn die terjamin la..hahaha...
lastly,~selamat berjuang ya sis!~ i'm gonna miss you!! :)

posted by sheema at 3:58 AM

tentang die

kegilaan terhadap pelangi.idop pelangi la weyh.hahahah.bende yg paling aku nak skrang,gitar.hahahah. x taw nape.tp, aku mmg nak sgt. nak gile!!

ARCHIVE

  • December 2008
  • January 2009
  • February 2009
  • March 2009
  • April 2009
  • May 2009
  • June 2009
  • July 2009
  • August 2009
  • September 2009
  • sayang mereka

    eykashishi
    najwa

    cakap banyak

    CREDITS

    layoutCarine
    herBLOG
    herBLOGSKINS