http://images.blogskins.com/skin_images/778/11/screenshots/77811_m1211486031.jpg                                               aku suka pelangi

kerinduan terhadap EPIE!!!!


Tuesday, February 24, 2009

just now,br je lps call epie...oh,rindu die owh...heeee....sembang2 sampaila kredit aku abes...huhuhu...epie,ko jgn sedih2 owh..nnti dh x cantek...ko kan cantek..biarla die..tp,kalo aku jadik ko pown,dah tentula aku sedih gak..eventhough i've no experience about love..hahahah...mmg la aku kan x penah couple...tp,bg aku,ko dah cukup baekla...kalo aku jadik ko,xdenye aku nak wat sume tu...kagum same ko...=).aku cakap,carik jela laki laen...tp,ko still nak kat die...xpe2,satu ari nnti,mest ko xnak kat die dah...ko ikut cam aku..carik kat 'u'..tp,bak kate kak wan,kat 'u' bnyk persaingan la..sb,laki x rmai kat 'u'..hahahah..xpe2,aku akan bersaing!!!!hahahah...xde maknenye..oit,bilela bule jmpe ko ha??kate ko dh kurus..jeles aku owh..hahah...tp,ko mmg dh kurus pown...ari tu,ko dtg kat guardian,tp,aku cuti,xdapat nk jmpe ko..dhla kuar sorg2..bkn nk gtaw aku..hihihihi...sorry sesangat,aku mmg x dpt cuti minggu ni,kalo x,mesti kite dh keluar en..xpela..result kuar nnti kuarla...hahah...mcm results aku bgs sgt je...skang ni,aku mmg nak sgt jmpe ko epie...heeee...

some advises for epie:
-smile always...
-don't be sad..but,mesti ko sedih gak..tp,jgn lame2..nnti aku risau...
-if you've a problem,just share with me..sharing is caring...heheheh...

posted by sheema at 9:43 AM

tentang die

kegilaan terhadap pelangi.idop pelangi la weyh.hahahah.bende yg paling aku nak skrang,gitar.hahahah. x taw nape.tp, aku mmg nak sgt. nak gile!!

ARCHIVE

  • December 2008
  • January 2009
  • February 2009
  • March 2009
  • April 2009
  • May 2009
  • June 2009
  • July 2009
  • August 2009
  • September 2009
  • sayang mereka

    eykashishi
    najwa

    cakap banyak

    CREDITS

    layoutCarine
    herBLOG
    herBLOGSKINS